Una de les edicions anteriors de la mostra. (Foto: Arxiu ANA)
Innovació

L'illa Carlemany acull la setena mostra de productes agrícoles i artesans d'Andorra

Cerveses, confitures, licors, cosmètics i xocolates s'exposen del 12 al 14 d'octubre

Els productors i artesans d'Andorra s'aplegaran al Centre comercial illa Carlemany d'Escaldes-Engordany en el marc de la setena mostra de productes agrícoles i artesans. La cita és del 12 al 14 d'octubre a la planta baixa. Allà s'exposaran, es tastaran i es podran comprar els diversos productes. Hi haurà les cerveses d'Alpha, les confitures de Casa Gendret, el licor Ratassia de la Carmeta, els còsmetics de Pocions Lluna Nova i les xocolates de Xocland.

L'horari d'obertura serà de l'11 del matí a 9 del vespre, divendres i dissabte, i de 9 del matí a 2 del migdia, diumenge. La inaguració tindrà lloc el divendres 12 d'octubre a les 11 del matí amb la presència de la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó; la cònsol major d'Escaldes-Engordany, Trini Marín; el director del departament d'Agricultura del Govern, Landry Riba; el conseller delegat d'illa Carlemany, Julio Salvadores, i el director general del centre comercial, Lorenzo Abella.

Els reptes per a la marca Productes Agrícoles i Artesans d'Andorra són treballar també la visibilitat en el punt de venda: que el producte local es diferenciï a les prestatgeries dels supermercats dels productes industrials que tenen un volum més gros.