La jornada se celebra aquest dijous a partir de les 9.30 hores. (Foto: Arxiu ANA)
Empresa

La Jornada Empresa d'Andorra Telecom divulgarà aquest dijous els aspectes claus de la digitalització

Les ponències incidiran en l'impacte del nou context digital i la necessitat d'adaptació de les empreses

La digitalització centra la temàtica de les tres ponències que Andorra Telecom ha programat per la cinquena Jornada Empresa, que se celebra aquest dijous a partir de les 9:30 hores del matí. El director general d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, que obrirà la Jornada, ha explicat que la digitalització va molt més enllà d’una simple moda i que és molt important que les empreses tinguin clara la necessitat d’adaptar-se i comprendre els nous models de negoci i el canvi d’hàbits dels clients.

En aquest sentit ha apuntat que la Jornada aportarà informació d’interès sobre l’impacte de la digitalització sobre les empreses i les persones, en el doble vessant de treballadors i consumidors, i sobre dos aspectes també molt importants com són: la gestió de la marca en el nou context digital i les grans oportunitats que representa l’Internet de les Coses.

Nadal ha volgut remarcar la solvència i coneixement que aportaran els quatre ponents de la jornada: Javier Velilla, soci fundador de l’agència de marques Comuniza; Carolina Castellanos, cap de projecte d’IoT a Andorra Telecom; i dos especialistes en transformació digital a la consultora KPMG com són el mànager d’Estratègia Digital, Alfredo Carrión García, i el director Antonio Mosquera.

El director d’Andorra Telecom ha subratllat que un dels grans reptes que el país a escala global té plantejats és el d’adaptar la seva economia a la digitalització i que és responsabilitat de les empreses amb un clar component tecnològic divulgar i acompanyar el teixit productiu del país en aquesta transició. “És un repte que afecta totes les empreses, no només les del sector turístic o el comerç. La digitalització de molts dels processos pot representar millores evidents per a molts negocis, al marge de la seva dimensió o la seva activitat”, opina Nadal.

En aquest sentit, el director d’Andorra Telecom ha apuntat que el contingut de les conferències poden aportar informació de valor per a un ampli espectre de professionals i empresaris ja que la transformació digital és absolutament transversal. Nadal ha subratllat que la Jornada ha tingut una excel·lent resposta ja que ja s’ha cobert la totalitat de l’aforament amb les 200 persones inscrites.