Eduard Cruz, Josep María Sánchez-Harguindey i Núria Roure, els tres nous càrrecs de la cúpula directiva de Daguisa Hotels. (Foto: Daguisa Hotels)
Empresa

Daguisa Hotels reforça la seva cúpula directiva amb tres nous nomenaments

La cadena vol consolidar l'estructura interna en un moment destacat de consolidació internacional de les seves marques i de transformació digital

Daguisa Hotels ha anunciat el nomenament de tres nous directius en el grup: Josep Maria Sánchez-Harguindey és Director d'Operacions i Núria Roure i Eduard Cruz han estat promocionats com a Directora Comercial & Revenue i Director de Màrqueting i E-Commerce respectivament. Amb aquests tres professionals que compten amb una dilatada experiència en el sector, el CEO de Daguisa Hotels, Jordi Daban, assegura que "enfortim la nostra estructura interna en un moment destacat de consolidació internacional de les nostres marques i de transformació digital de la cadena hotelera".

Amb més de 20 anys d'experiència, Josep Maria Sánchez-Harguindey té entre els seus propers reptes dins de la companyia, "fer créixer els hotels de ciutat i de muntanya en aquelles qüestions que, sobretot, depenguin de nosaltres a escala comercial, operatiu, financer i de control de qualitat". El nou Director d'Operacions de Daguisa Hotels ha ocupat anteriorment diverses responsabilitats en Management i Gerència General, adquirint un consolidat coneixement en l'optimització de la relació amb els hostes, així com en la gestió de Recursos Humans.

Aportarà, a més, la seva dilatada experiència internacional en la direcció d'hotels, ja que ha treballat a Argentina, Xile, Itàlia i Mèxic. Precisament, abans de la seva incorporació a la cadena andorrana, ha estat a Xile, entre agost del 2015 i novembre del 2017, com a Director General d'Operacions de The Singular Hotels, cadena per a la qual també ha dirigit un dels seus hotels. Amb un Executive MBA per l'EAE Business School de Barcelona i un Postgrau en Gestió gerencial hotelera per EADA-Escola d'Alta Direcció i administració, Josep Maria Sánchez-Harguindey és diplomat en Direcció i administració d'empreses turístiques per l'Escola Santa Maria, i parla quatre idiomes: espanyol, anglès, català i nivell bàsic de francès.

Per la seva banda, Núria Roure també summa 20 anys d'experiència en hoteleria; els últims deu com a cap del departament de reserves en diferents empreses, incloent-hi els que ha treballat precisament com a Responsable de Revenue i de la central de reserves del mateix grup, des d'abril del 2015 fins a la seva actual promoció interna al maig d'aquest any. Entre els nous objectius de la Directora Comercial & Revenue es troben contribuir a posicionar Daguisa Hotels com la companyia hotelera de referència a Andorra, així com liderar la seva estratègia comercial i coordinar les seves vendes, analitzant les tendències de la demanda i la competència.

Núria Roure ha estudiat tres Màsters: un en Direcció d'empreses Turístiques per Eserp Business School-Barcelona, un altre de Direcció de Màrqueting i vendes per l'ESIC Business & Marketing School i un últim en Màrqueting Digital i Comerç Electrònic per l'Online Business School. Tècnica en Empreses i activitats turístiques per l'Escola Santa Maria i diplomada per l'Escola Universitària de Turisme Eserp, té coneixements en sis idiomes: espanyol, anglès, francès, català, alemany i nivell bàsic de rus.

Mesos després d'haver capitanejat el canvi de disseny de la nova pàgina web del grup, Eduard Cruz ha estat promocionat com a Director de Màrqueting i E-Commerce. El nou directiu té entre els seus principals reptes continuar el desenvolupament de l'estratègia digital de la cadena, clau per reforçar la imatge de la marca Daguisa Hotels i adaptar la companyia a un client digital que està en constant evolució. Per això, compta amb sis anys d'experiència com E-Manager (responsable del Departament d'E-Business) a Hotansa Andorra, on va assumir totes les tasques de Màrqueting En línia, E-Commerce i E-Distribution i va gestionar tot el projecte en línia del grup. Graduat en Turisme per la Universitat de Girona i amb un Màster en E-Tourism&Revenue Management en INSA Business, Marketing & Comunication School, parla quatre idiomes: espanyol, anglès, francès i català.

Fundada per l'empresari Nicolau Daban i Riba el 1957, Daguisa Hotels és actualment el segon grup hoteler més important d'Andorra, amb més de 750 habitacions repartides en sis hotels situats tots ells en enclavaments estratègics: tres d'ells en el nucli urbà d'Escaldes-Engordany (Hotels Golden Tulip Andorra Fènix, Tulip Inn Andorra Delfos i Kyriad Andorra Comtes d'Urgell 3) i tres als peus de les pistes d'esquí (Hotels EuroSki Mountain Resort, Font d'Argent Canillo, i Font d'Argent Pas de la Casa).