El nou establiment Burger King de l'avinguda Meritxell. (Foto: Burger King)
Empresa

Burger King obre el seu quart local a Andorra

Està situat a l'avinguda Meritxell i té una capacitat de 285 persones

Burger King ha inaugurat un nou local a Andorra, amb el franquiciat Hambar. El nou establiment ofereix 25 llocs de treball, cosa que permet Hambar arribar als 100 empleats i una inversió 5,6 milions al país. El nou restaurant, situat a l'avinguda Meritxell d'Andorra la Vella, té un capacitat total de 285 persones i oferirà serveis com PlayKing, sistema de 'refil' de begudes (possibilitat d'omplir gratuïtament els refrescos) i Wifi. A Andorra, Burger King compta ja amb quatre restaurants.

"Estem molt contents de seguir creixent a Andorra i poder consolidar aquí el nostre compromís de qualitat i frescor en els nostres ingredients amb els nostres clients que porten gaudint dels nostres productes des de fa més de 40 anys", ha comentat Borja Hernández d'Alba, director general de Burger King Espanya i Portugal.

El restaurant té imatge Prime de Burger King. Aquesta nova decoració crea un ambient rústic i acollidor, gràcies a la combinació de colors brillants i atrevits amb una varietat de textures i materials naturals com la fusta amb altres com el metall i els maons. Els sostres són oberts i les bigues i els sistemes de ventilació i il·luminació queden exposats. Els llums metàl·lics queden situats a mitjana altura i juntament amb les taules i les cadires de fusta natural aporten un toc acollidor a l'espai. El menjador compta amb una àrea molt àmplia de seients, que inclou un còmode menjador, taules comunitàries i cabines amb separadors per donar més privacitat.

L'essència de l'ensenya està molt present gràcies a les fotografies històriques que decoren algunes de les seves parets, a les estructures de fusta que decoren altres, als gravats en relleu de la graella en les taules i així com al lema "A la graella des de 1954 "situat en diferents ubicacions interiors i exteriors del restaurant.

Burger King porta a la península Ibèrica més de 40 anys. El primer restaurant que van obrir a Europa va ser a Madrid l'any 1975 i des de llavors han crescut a gran velocitat, amb més de 30 obertures anuals en els últims quatre anys i més de 750 restaurants. El passat 12 de setembre es va inaugurar a Rubí (Catalunya) el restaurant número 5.000 a Europa.

Segona cadena més gran del món

Fundada el 1954, Burger King (www.burgerking.es) és la segona cadena de restauració d'hamburgueses més gran del món. Coneguda com a creadora del Whopper, Burger King opera en aproximadament 17.000 restaurants en més de 100 països. Pràcticament el cent per cent dels restaurants Burger King són propietat i estan operats per franquiciats independents, molts d'ells de titularitat familiar que han estat involucrats en el negoci durant dècades. www.burgerking.es

Grup líder de restauració

Fundat el 2017, Restaurant Brands Iberia és un dels grups de restauració organitzada líders d'Espanya, sota el qual s'integren els drets d'explotació coma màster franquícia per a Espanya i Portugal de la marca Burger King, així com els drets d'explotació per a Espanya de la cadena de cafeteries canadenques Tim Hortons.