L'acte inaugural de la nova oficina d'Andbank a Burgos va reunir un nombrós públic. (Foto: Andbank Espanya)
Sector financer

Andbank Espanya inaugura l'oficina de Burgos

L'entitat ha registrat un creixement del 15% en aquella zona des de principi d'any

Andbank Espanya, entitat especialitzada en banca privada, ha inaugurat aquesta setmana la seva nova oficina a Burgos, situada a l'avinguda de la Pau, una de les principals artèries de la ciutat, i que estarà liderada per Inmaculada Gómez Sanz. A l'acte d'inauguració han acudit, entre altres personalitats, César Rico Ruiz, president de la Diputació Provincial de Burgos; José Luis Concepció, president del Tribunal Superior de Justícia de Burgos; José Miguel López de Abechuco, president del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Burgos; i Félix Sancho, president del club esportiu San Pablo, així com els jugadors i el cos tècnic de l'entitat. Per part d'Andbank Espanya hi ha assistit Carlos Aso, conseller delegat d’Andbank.

Inmaculada Gómez Sanz ha assenyalat: "La inauguració d'aquesta nova oficina ens permet estar més a prop dels nostres clients i continuar reforçant el nostre compromís amb totes les persones que confien en l'entitat, tal com reflecteix el lema que hem triat per a aquest acte: 'Ens movem per estar més a prop seu'. La inauguració d'aquesta nova oficina demostra el compromís d'Andbank Espanya amb la zona, on l'entitat ha registrat un creixement del 15% des de principi d'any i on compta amb un equip de cinc professionals dedicats a oferir les millors solucions en la gestió de patrimonis dels clients. De fet, l'equip d'Andbank Espanya a Burgos s'ha duplicat durant els últims mesos, el que també demostra el compromís de l'entitat amb la creació d'ocupació a la ciutat castellanolleonesa.

"L'obertura de la nova oficina posa de manifest que, per a nosaltres, Burgos és una plaça clau, de manera que estem molt contents de poder estrènyer la nostra relació amb aquesta ciutat i de seguir posant totes les capacitats de l'entitat a disposició dels burgalesos que volen les millors solucions per al seu patrimoni", ha afegit Gómez Sanz.