La directora d'Innovació d'Andbank Espanya, Gabriela Orille. (Foto: Andbank Espanya)
Sector financer

La directora d'Innovació d'Andbank Espanya, entre les dones líders de l'estat espanyol

Gabriela Orille ha estat escollida en la categoria 'Revelació i emprenedores'

Gabriela Orille, directora d'Innovació d'Andbank Espanya, ha estat escollida en el rànquing de les 100 dones líders a l'estat espanyol, que pretén fer visibles a dones que serveixen de referent a les altres. En la setena edició de la Gala Top 100, organitzada pel portal informatiu MujeresyCía, es va donar a conèixer la llista de dones més influents a Espanya, en la qual s'inclouen polítiques, altes executives, investigadores o esportistes, per esmentar només alguns àmbits.

Dones com Carmen Calvo, vicepresidenta del govern espanyol; Manuela Carmena, alcaldessa de Madrid, o Carmen Garmendia, biòloga, empresària i exministra de Ciència i Innovació, es troben en el Top 100 de dones líders. Gabriela Orille ha estat escollida en el Top 100 dones en la categoria 'Revelació i Emprenedores', en la qual competia entre 700 candidates i ha obtingut el nombre més gran de vots en línia dins de la seva categoria.

Fa més de 20 anys que treballa en el sector financer, des de diferents àmbits: molt a prop del mercat com a operadora de borsa i analista tècnica, o amb una visió més global com a responsable de Desenvolupament de Negoci i d'Activitat Comercial, i actualment com a directora d'innovació a Andbank Espanya.

Des dels seus inicis fins avui ha realitzat nombroses col·laboracions en mitjans de comunicació com a portaveu en temes de mercats financers, tecnologia o innovació. Ha desenvolupat també una tasca docent que va iniciar fa deu anys com a professora d'anàlisi financer i continua avui en centres com IE Business School o AFI Escola de Finances, on ensenya l'últim en disrupció financera o nous models de negoci i financeres tecnològiques, i és ponent habitual en fòrums de banca digital i transformació digital.