Els primers visitants a la botiga de l'FNAC Pas de la Casa. (Foto: M. M.)
El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, talla la cinta inaugural. (Foto: M. M.)
El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, i les autoritats de la botiga un cop tallada la cinta. (Foto: M. M.)
Empresa

L'FNAC, també al Pas de la Casa

La nova obertura de la botiga al poble fronterer pretén atreure turistes francesos amb l'atractiu del diferencial de preu

La botiga número 36 de l'FNAC Espanya ha obert les seves portes aquest dimarts a la tarda al poble fronterer del Pas de la Casa. La botiga està ubicada a la quarta i cinquena planta del centre comercial Pyrénées de la localitat, i tindrà una superfície de 1.000 metres quadrats repartits en les dues plantes. Serà la quarta botiga de FNAC Espanya en règim de franquícia. El franquiciat, Grup Pyrénées, compta amb més de 70 anys d’història i és l’empresa líder en retail del Principat.

Al nou establiment els clients podran trobar diverses productes relacionats amb la televisió i so, fotografia, informàtica, telefonia, marxandatge, mobilitat urbana, música, llibres i cofrets experiència. També podran disposar d'un espai dedicat a FNAC Home, la nova categoria de productes per a la cuina, la llar i la cura personal de la companyia. A més dels productes disponibles a la botiga, els clients podran recollir en 72 hores més de 500.000 referències de llibres, més de 800.000 en cinema i música, més de 500.000 de producte tecnològic i més de 9.000 en 'gaming'.

"És una marca reconeguda a França i el diferencial de preu ha de permetre atreure més clientela", ha exposat el ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, que ha estat present a l'acte inaugural. El membre de l'executiu ha apuntat que el camí que cal seguir és el de la diversificació amb establiments reconeguts pels turistes per poder potenciar el Pas de la Casa i el sector comercial. 

A l'FNAC Pas de la Casa arribaran totes les novetats tecnològiques i culturals del mercat europeu, com en el cas d'Andorra la Vella. Aquesta nova obertura forma part del pla d'expansió de la companyia, impulsat el 2016, amb el qual ampliarà la seva presència a Espanya fins a arribar a les 50 botiges el 2021.