Xerrada a la Central. (Foto: Arxiu ANA)
Treball

El Servei de Joventut organitza dues xerrades per als joves que busquen feina temporal a l’hivern

Els propers 8 i 15 de novembre cinc grups empresarials explicaran les ofertes laborals de què disposen

El cicle de xerrades laborals que organitza el Servei de Joventut del comú d’Andorra la Vella torna aquesta tardor amb dues trobades entre empresaris i joves, que tindran lloc a la Central aquest dijous (8 de novembre) i el vinent (15 de novembre) a les 18 hores, informa el comú de la capital en un comunicat. Les xerrades laborals es fan des de l’octubre del 2015 amb l’objectiu d’apropar les empreses del país als joves que busquen feina temporal.

En aquesta ocasió hi participaran cinc grups empresarials (Viladomat, Grup Pyrénées i Grup Quars, el dia 8; i Perfumeries Júlia i Grup Germans Cruz, el dia 15), que explicaran com s’organitzen i els perfils laborals que sol·liciten, posant especial èmfasi en les feines temporals per a l’hivern i les necessitats concretes que tenen.

El Servei de Joventut programa dos cicles de xerrades a l’any, un a l’hivern i un a l’estiu, enfocats a facilitar la inserció laboral dels joves estudiants en aquests períodes de vacances escolars, ja que per a molts és el seu primer contacte amb el món laboral. Un centenar de joves han passat per les xerrades i han tingut l’oportunitat de lliurar el currículum en mà a les empreses. Cada any es procura que hi participin empreses de la parròquia prioritàriament, de diferents sectors, per explicar la seva filosofia i les diferents opcions laborals que ofereixen.