Dijous 25 d'abril de 2024
|
21:08 H
Els empleats de la botiga Douglas de l’avinguda Meritxell.
Els empleats de la botiga Douglas de l’avinguda Meritxell. (Foto: Douglas)
Empresa

Perfumeries Douglas reobre la seva botiga de l’avinguda Meritxell

Andorra la Vella

Douglas ha reobert la seva perfumeria a l’avinguda Meritxell d’Andorra la Vella. A les 50 primeres persones que van entrat a la botiga els dies 25, 26 i 27 d’octubre se’ls va fer entrega d’una targeta regal valorada entre 15 i 50 euros.

Perfumeries Douglas és una multinacional líder a Europa, amb més de 70 establiments a Espanya, on s'hi pot trobar una extensa gamma de productes d'alta perfumeria i cosmètica de les millors marques, tant de luxe com ‘mass market’. L’any passat va adquirir 102 botigues  de Perfumeries If, així com la plataforma de comerç electrònic de la companyia, tal com es va acordar amb el Grup Eroski el mes de juliol.

Aquesta adquisició cal sumar-la a la compra del Grup Bodybell fet que ha portat Douglas a comptar ja amb 382 botigues de totes les comunitats espanyoles. "Amb l'adquisició de Bodybell i les botigues de les Perfumeries If, Douglas s'ha situat al primer lloc del mercat espanyol de la bellesa", destaca la consellera delegada de Grup Douglas, Tina Müller. A més de les dues adquisicions a Espanya, Douglas també ha comprat les dues cadenes de perfumeria líders d'Itàlia, Limoni i La Gardenia. Després de tancar totes les operacions, Douglas opera més de 2.400 perfumeries a dinou països europeus, en combinació amb una xarxa de botigues en línia.