Un moment de la trobada dels dirigents de la Cambra de Comerç amb els representants de les agències informatives europees. (Foto: ANA)
Els representants de les agències informatives europees han visitat aquest dijous la Casa de la Vall. (Foto: ANA)
Innovació

La Cambra presenta els seus projectes als representants de les agències informatives europees

La reunió s'emmarca en els actes del desè aniversari de l'ANA

Els projectes de l'aeroport a Andorra i de la connexió ferroviària amb França han estat exposats pels directius de la Cambra de Comerç als representants de les agències informatives europees reunits a Andorra en el marc dels actes commemoratius del desè aniversari de l'Agència de Notícies Andorrana (ANA). Andorra acull una trobada de l'Aliança Europea d'Agències de Notícies (EANA). Els representants de les diverses agències europees han visitat la Casa de la Vall i el mirador del Roc de Quer.

El president de la Cambra de Comerç Miquel Armengol, el vicepresident Raymond Ginesta i la directora Pilar Escaler han explicat la necessitat que té el país de comptar amb millors comunicacions –sobretot les aeroportuàries– per fer venir un turisme de qualitat. Han fet esment a l'estudi que s'ha encarregat a l'empresa francesa Navbleu i als diversos models d'avió que podrien aterrar al país. També han detallat les converses que s'han mantingut per revifar el projecte de la connexió per tren des de França. Posteriorment, els representants de les agències informatives han visitat les principals institucions del país com l'edifici administratiu del Govern i el Consell General, a banda, de conèixer llocs turístics com ara el Roc del Quer.

Els actes del desè aniversari de l'ANA es tancaran aquest vespre amb la conferència del corresponsal de guerra Antonio Pampliega, on es farà entrega del llibre commemoratiu dels deu anys de l'ANA, un recull de fotografies.