Divendres 26 d'abril de 2024
|
01:24 H
El conseller delegat de Safe 365, Guillem Viladomat.
El conseller delegat de Safe 365, Guillem Viladomat. (Foto: Safe 365)
Empresa

L'andorrana Safe 365, candidata a ser la millor aplicació de l'any

Andorra la Vella

El 15 de novembre tindrà lloc la primera edició de The Awards, un esdeveniment on es triaran les millors aplicacions de l'any tenint en compte diverses categories. La idea de l'esdeveniment és premiar les aplicacions més innovadores valorant diferents paràmetres com el producte, el disseny, la usabilitat, l'originalitat i el màrqueting. Es tindran en compte categories que van des de compres, entreteniment, viatges i transport, salut i benestar, entre d'altres.

És en aquesta última on Safe365 està nominada i pot convertir-se en la millor aplicació del 2018. Aquesta 'start-up' va néixer a Andorra l'any 2012 sota el nom d’Alpify. En aquell moment, Guillem Viladomat, el conseller delegat i fundador de la companyia, la va crear per tal de millorar la seguretat de les persones que sortien per fer esquí de muntanya o excursions. No obstant això, l'aplicació ha evolucionat i el seu posicionament ha canviat enfocant-se en un aspecte essencial: la seguretat dels familiars i especialment de les persones més vulnerables, la gent gran.

Safe365 fa servir la geolocalització amb la finalitat que els usuaris puguin saber on es troben els seus familiars, sempre amb consentiment per ambdues parts, i proporcionar, d'aquesta manera, seguretat i tranquil·litat a l'hora de saber que aquests estan bé. En l'actualitat, Safe365 és l'aplicació pionera de teleassistència gratuïta per a gent gran, un dels motius pels quals també podria optar a guanyar el premi a millor aplicació de la categoria de salut i benestar, valorat en 16.000 euros o el premi a la millor aplicació de l’any dotat amb 66.500 euros.

The Awards està organitzat per PickASO, una agència amb seu a Barcelona que ofereix serveis de 'mobile app' màrqueting a nivell de negoci, producte i adquisició d'usuaris i també per TheTool, companyia que ha dissenyat una eina per 'App Store Optimization' i app màrqueting per a les empreses que han desenvolupat una aplicació mòbil. Aquestes dues companyies organitzen conjuntament per quart any l'Organic Party, un esdeveniment que tindrà lloc a Duvet Club Barcelona i al qual acudiran professionals del sector de l'aplicació màrqueting i on es pretén fomentar el 'networking' i conèixer les tendències del sector. Serà en aquest 'afterwork' on esdevindrà el lliurament de premis The Awards, repartint més de 220.000 euros en premis per a les aplicacions.

Notícies relacionades