Imatge del MWC 2018 amb una nodrida assistència de públic. (Foto: MWC)
Innovació

Els CEO d'Huawei i Orange participaran en l'MWC 2019

L'esdeveniment se celebrarà del 25 al 28 de febrer als recintes Montjuïc i Gran Via de Fira de Barcelona

El Mobile World Congress (MWC) ha anunciat que comptarà amb el vicepresident i el conseller delegat d'Huawei, Guo Ping, i el president i conseller delegat del Grup Orange, Stéphane Richard, com a ponents en la seva edició del 2019, que se celebrarà del 25 al 28 de febrer als recintes Montjuïc i Gran Via de Fira de Barcelona i La Farga de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona). En un comunicat, la GSMA –l'associació que agrupa la indústria del mòbil i que impulsa l'esdeveniment– ha indicat que també hi participaran el conseller delegat d'ARM, Simon Segars; el president i conseller delegat de KT Corporation, Chang-Gyu Hwang; el conseller delegat i cofundador de Light, Dave Grannan; la fundadora i consellera delegada de Picasso Labs, Anastasia Leng, i la consellera delegada i cofundadora de Sparrho, Vivian Chan, entre d'altres.

Els primers ponents confirmats van ser el nou conseller delegat de Vodafone, Nick Read; el conseller delegat de Vimeo, Anjali Sud; el fundador i conseller delegat d'HTC, Cher Wang; el president de Citi, James Forese; els consellers delegats de Groupon, Rich Williams, i de Digital Asset Holdings, Blythe Masters, i el director general de la GSMA, Mats Granryd.

Aquesta edició del MWC preveu superar els 107.000 visitants procedents de 200 països i hi seran presents prop de 2.400 companyies, com Alibaba Cloud, Cisco Systems, Accenture, Ericsson, Facebook, Google, HTC, Huawei, Intel, Lenovo, Orange, Telefónica, Vodafone, Seat i ZTE, entre d'altres. El congrés dels mòbils girarà al voltant de la connectivitat intel·ligent i abordarà la hiperconnectivitat, el 5G, l'Internet de les coses (IdC), la intel·ligència artificial (IA) i les dades massives.

Per la seva banda, el 4 Years From Now (4YFN) –esdeveniment per a empreses emergents– preveu que assisteixin al voltant de 21.000 visitants i el Youth Mobile Festival (Yomo) –per a joves– calcula atreure 25.000 assistents.