El director del Niu d'Andorra Telecom, Miquel Gouarré. (Foto: B. N.)
Innovació

El Demo Day acull la presentació de sis projectes en busca de finançament

La iniciativa del Niu, la incubadora d'empreses d'Andorra Telecom, es farà el 23 de novembre

El Demo Day acollirà en la seva segona edició la presentació de sis projectes, dos d'andorrans i quatre d'estrangers, que buscaran finançament per poder-los tirar endavant. Hi ha projectes de telecomunicacions, esquí, educació o del sector immobiliari, amb l'objectiu, segons el director del Niu Miquel Gouarré, d'"oferir un panell variat". El Demo Day se celebrarà amb un format idèntic a la primera edició. La benvinguda dels organitzadors donarà el tret de sortida a la presentació dels projectes. Els emprenedors disposaran de deu minuts, cinc d'explicació i cinc més de preguntes, per convèncer l'auditori de la viabilitat de la seva proposta. La iniciativa del Niu, la incubadora d'empreses d'Andorra Telecom, es farà el 23 de novembre a Caldea.

L'obertura anirà a càrrec de Cèsar Marquina, director de l'oficina digital d'Andorra Telecom i tot seguit es donarà pas a les presentacions amb "un format àgil i ràpid que farà que tot plegat no duri menys de dues hores", com explica Gouarré. Per al director del Niu, és molt important que els inversors hi trobin projectes estimulants, ben presentats i viables i, alhora, que les 'start-ups' el vegin com una bona plataforma per aconseguir finançament

El Demo Day se celebrarà amb un format idèntic a la primera edició. La benvinguda dels organitzadors donarà el tret de sortida a la presentació dels projectes. Els emprenedors disposaran de deu minuts, cinc d'explicació i cinc més de preguntes, per convèncer l'auditori de la viabilitat de la seva proposta. El finançament és una de les barreres fonamentals amb què es troben els projectes d'innovació. El primer Demo Day, celebrat el 20 de novembre de l'any passat, no només va aplegar nou projectes innovadors i una cinquantena de professionals especialistes en finançament provinents d'entitats bancàries, 'family office', fons de capital risc i 'business angels', sinó que va aconseguir aixecar capital per valor de 415.000 euros.