D'esquerra a dreta, Angel Puertas d'Enzyme, David Baños de Puig, i Francisco Vargas d'Enzyme. (Foto: Enzyme Advising Group)
Sector financer

Premi per a l'empresa Puig per un projecte assessorat per la consultora Enzyme Advising Group

És un reconeixement a l'ús de la tecnologia d'aplicacions de negoci SAP

Andorra la Vella.- Les metodologies 'Agile' i 'Design Thinking' de Puig han guanyat el trofeu de plata en la categoria Innovació dels SAP Quality Awards 2018 per la bona definició en el procés d''order to cash'. És el conjunt de processos comercials que es generen des que es rep una comanda fins que es factura, que s'ha materialitzat, en el cas de Puig, mitjançant la SAP Cloud Platform.

El projecte realitzat des de l'àrea d'experiència al client ha permès disposar d'una visió de 360 graus gràcies a la integració del sistema de 'call center' i de la informació procedent d'aplicacions externes com Facebook, Workplace i Microsoft Office. La consultora del projecte ha estat Enzyme Advising Group. És una empresa de serveis professionals que ofereix tasques de consultoria i assessorament tecnològic enfocats a ajudar les empreses en la seva transformació digital que té com a accionista majoritari el grup Pyrénées.

Enzyme Advising Group ha guanyat aquest any el premi al 'partner' més innovador en solucions cognitives d'Espanya en els Ecosystem Awards d'IBM. El guardó ha estat atorgat pel projecte 'Chatbot com a facilitador de la contractació de productes d'estalvi', realitzat per Enzyme Advising Group per al banc en línia WiZink.