Dijous 25 d'abril de 2024
|
17:30 H
L'aplicació AndJobNow facilita la comunicació entre les persones que busquen feina i les empreses.
 
L'aplicació AndJobNow facilita la comunicació entre les persones que busquen feina i les empreses.   (Foto: Arxiu ANA)
Innovació

AndJobNow compta amb 100 empreses i 1.700 usuaris

Andorra la Vella.- L'aplicació AndJobNow té més de 100 empreses buscant candidats i més de 1.700 usuaris esperant trobar la feina que desitgen. Aquesta aplicació es va posar en marxa el mes de setembre i va néixer a Andorra amb l’objectiu de facilitar la comunicació entre les persones que busquen feina i les empreses del país.

AndJobNow, especialitzada en captació de personal qualificat, funciona com a borsa de treball amb la voluntat de dinamitzar l’oferta i la demanda de treball existent al mercat. A través de la web www.andjobnow.com i de l’aplicació, ja disponible per Android i iOS, AndJobNow posa a disposició dels candidats eines per cercar feina al Principat i alhora facilita a les empreses els perfils adequats per cobrir les vacants de personal.

Disposa d’un sistema de cerca innovador perquè els usuaris, siguin professionals o empreses, obtinguin els resultats més coincidents possibles als seus criteris de cerca. Així doncs, el 'matching' posa en relació a les empreses amb els candidats més idonis i només cobra a l’empresa per desvelar la identitat del candidat. D’altra banda, amb l’objectiu de fomentar la igualtat laboral entre homes i dones, l’aplicació està dissenyada per protegir els candidats de no ser discriminats per raons de sexe. També, si el candidat no és resident al Principat, AndJobNow ofereix a l’empresa la gestió i la tramitació de la documentació a fi d’obtenir la residència al país.

Notícies relacionades