La neteja exterior dels cotxes es fa amb una tovallola de microfibra. (Foto: Pyrénées)
Empresa

Pyrénées aposta per l'ecologia en el rentat de cotxes

Ofereix el servei a la cinquena planta del centre comercial de l'avinguda Meritxell

Andorra la Vella.- Conscients de l'escassetat de recursos naturals, Pyrénées ofereix un servei de neteja ecològica de cotxes a la cinquena planta de l'aparcament del centre comercial de l'avinguda Meritxell d'Andorra la Vella. Cal reservar cita prèvia trucant al 880 191 o enviant un WhatsApp al 324 961. L'horari és de dilluns a diumenge de 10 a 14 i de 16 a 20 hores. Gràcies a l'ecotecnologia s'han pogut desenvolupar una gamma de productes biodegradables que netegen, cuiden i protegeixen els vehicles. Amb el sistema de rentat en sec, totes les parts tèxtils de l’interior del vehicle quedaran netes i seques al mateix temps.

Els serveis que s'ofereixen són la neteja exterior amb una tovallola de microfibra i l'interior amb un tractament que inclou la utilització de productes antiestàtics, impedint que la brutícia es torni a adherir amb facilitat. La tapisseria es neteja també acudarament. Primer es fa una prova de teixit i color per assegurar el mètode que s'ha d'emprar. Per a les tapisseries de pell i cuir s'apliquen productes de tractaments específics per ajustar el nivell d’hidratació i elasticitat.

En el cas de les moquetes es passa l’aspiradora profundament sobre tota la zona de moqueta. Una vegada s’ha passat l’aspiradora, s’elimina la brutícia, deixant com a mínim un 5% d’humitat a la zona. També es fa un tractament d'ozó contra els agents bacterians, deixant un ambient net, agradable i lliure de males olors. Amb aquest servei de rentat, el client pot efectuar, mentre s'ocupen del cotxe, les seves compres ja que disposa de quatre hores d'aparcament gratuïtes.