La Cambra de Comerç acollirà una formació sobre el nou marc regulador de les relacions laborals. (Foto: CCIS)
Iniciatives

Formació sobre el nou marc regulador de les relacions laborals

S'han programat tres sessions els dies 28, 29 i 30 d'aquest mes

Andorra la Vella.- La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra oferirà una formació sobre el nou marc regulador de les relacions laborals a tots aquells professionals que, per la seva funció i activitat, necessiten actualitzar els seus coneixements en relació als canvis legislatius que s’establiran a partir de la entrada en vigor de la Llei de relacions laborals. La formació és d’un matí (de 9 a 14 hores) i s’ha previst un total tres sessions el 28, 29 i 30 de gener, que s’ampliaran en funció de la demanda.

Amb aquest programa s’aprofundirà en les diferències entre l’antic Codi de relacions laborals i la nova Llei de relacions laborals i, concretament, en l’impacte i abast de les modificacions legislatives. Es treballarà comparant les dues legislacions (antiga i nova) per tal de que els assistents coneguin a màxim detall on s’han produït els canvis.

Els principals temes que s’abordaran són les modificacions sobre la regulació del contracte de treball, el règim disciplinari, els drets col∙lectius dels assalariats, la negociació col∙lectiva i el règim sancionador.