Dos infants juguen a la novena edició del saló. (Foto: Arxiu ANA)
Innovació

Acaba el termini d'inscripció als tornejos en línia del Saló del videojoc

El certamen, organitzat per Andorra Telecom, arriba a la desena edició

Andorra la Vella.- Aquest dilluns, 7 de gener, acaba el termini per inscriure's als tornejos en línia del Saló del videojoc que tindrà lloc el proper mes de febrer. Hi ha set tornejos presencials i en línia. El certamen arriba a la desena edició.

El Saló del videojoc ha esdevingut una de les cites ineludibles de l’any. Des de la primera edició, l’any 2000, el Prat del Roure d’Escaldes-Engordany ha acollit de manera ininterrompuda la 'video game party' d’Andorra, un certamen organitzat per Andorra Telecom. Milers d’aficionats als jocs electrònics participen anualment en les activitats del saló, que disposa de nombrosos punts de jocs amb les darreres novetats del mercat i amb diversitat de plataformes. A més, l’organització prepara cada any tornejos tan presencials com en línia amb la participació de centenars de jugadors.

Les darreres edicions del saló han comptat amb visitants d’excepció com són alguns dels youtubers especialitzats en jocs més populars. Així l’any 2016 va comptar amb la presencia de Vegetta 777 i Willyrex, que van fer-se fotos amb els fans i van signar autògrafs.

El 2017 va ser el torn de quatre youtubers més: sTaXx, TheGrefg, byAbeel i Thetoretegg. Tots ells han esdevingut autèntics fenòmens de masses amb milions de subscriptors als seus canals de Youtube.