La màquina LG de cervesa. (Foto: ARXIU ANA)
Empresa

Un electrodomèstic per fer cervesa artesanal

LG presenta l'Home Brew, una màquina d'elaboració casolana de la beguda alcohòlica mitjançant càpsules

Andorra la Vella.- Una màquina que permet l'elaboració casolana de cervesa amb càpsules d'un sol ús, al més pur estil Nespresso. Això és el que ha presentat aquest dilluns LG Electronics al Consumer Electronics Show de Las Vegas. L'LG HomeBrew és un petit electrodomèstic que tira canyes de la beguda alcohòlica gràcies a un algorisme de fermentació optimitzat i a una funció d'autoneteja.

L'LG HomeBrew aconsegueix la fabricació casolana de cervesa gràcies a càpsules d'un sol ús, que contenen malta, llevat i oli de llúpol, només pressionant un botó. Aquesta màquina automatitza tot el procés des de la fermentació, la carbonatació i l'envelliment fins al servei i la neteja, com ha explicat la companyia en un comunicat. Aquesta màquina "millora la qualitat de la cervesa que produeix", segons ha destacat la companyia.

LG HomeBrew permet la producció de cinc tipus de cervesa: IPA nord-americà de llúpol, Pale Ale orada americana, Stout anglesa de cos complet, Witbier d'estil belga i la txeca seca Pilsner. A més, pot produir fins a cinc litres de cervesa de qualitat premium en aproximadament dues setmanes, depenent del tipus de cervesa.

El dispositiu permet la connexió a una aplicació complementària gratuïta per Android i iOS, el que permet als usauris verificar l'estat de HomeBbrew en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. LG és una de les companyies d'electrònica de consum més grans del món. Compta amb televisors, telèfons mòbils, solucions empresarials, equips de so, rentadores, aires condicionats o rentaplats.