Envasos de carxofes de La Catedral de Navarra. (Foto: La Catedral de Navarra)
Empresa

Pyrénées organitza un 'showcooking' amb productes de La Catedral de Navarra

Es podran tastar diversos plats preparats i tapes

Andorra la Vella.- Pyrénées Andorra acull aquest divendres i dissabte un 'showcooking' (demostració de cuina) amb l'elaboració i demostració de receptes amb productes de La Catedral de Navarra. Tindrà lloc a la segona planta davant d’Espícula (la fleca de Pyrénées) el divendres 18 de gener de les 11.30 a les 13.30 hores i de les 17 a les 20 hores i el dissabte 19 de gener de les 11.30 a les 13.30 hores.

Es podran tastar diversos plats preparats com mongeta seca a la navarra, mongeta seca amb cuixetes de guatlla o cigrons amb tripa. També s'elaboraran i tastaran tapes com l'espàrrec amb salmó i vinagreta de cibulet, el piquillo confitat amb ventresca, els cors de carxofa amb foie semicuit i el tomàquet amb emulsió d’alfàbrega. L'entrada és lliure i gratuïta.

La Catedral de Navarra és la gran aposta de la família Sainz, que porta més de 70 anys en el sector de les conserves vegetals gràcies al seu compromís amb la qualitat i al seu respecte pels productes naturals. L'esforç d'investigació de la marca es dirigeix ​​a mantenir intactes el sabor i la textura de les verdures recent collides. Els fruits són elaborats i conservats només arribar del camp, i cada pas del procés vetlla perquè no es perdi ni una mica de la seva autenticitat.