Un moment de la inauguracio del nou centre Nice Tech a Aixovall. (Foto: B. N.)
El ministre d'Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, ha tastat els diversos productes de Nice. (Foto: B. N.)
Empresa

Nice Tech inaugura un centre I+D amb 40 empleats i un cost de 2,5 milions

Amplia la presència al país i segueix amb l'estratègia de liderar una revolució al sector de l’alimentació

Sant Julià de Lòria.- Nice Tech ha inaugurat aquest dimarts a Aixovall el seu centre d'I+D que ha suposat una inversió de 2,5 milions d'euros i dona feina a 40 persones. La firma amplia d'aquesta manera la seva presència al país i segueix amb la seva estratègia de liderar una revolució al sector de l’alimentació a través de la seva tecnologia única al món. Aconsegueix, amb un procés 100% físic i sense cap tipus de conservant o additiu, que els aliments congelats no perdin les seves propietats i es mantinguin com si mai ho haguessin estat. Nice Tech aconsegueix productes amb les mateixes propietats nutritives, la mateixa textura i la mateixa aparença que els productes frescos, però amb tots els avantatges dels productes 'ready to eat' (llestos per menjar).

Nice Tech ha estat desenvolupant amb gran èxit la seva divisió de fruita. El nou centre d’Innovació i Desenvolupament li permetrà ampliar l’horitzó a nous sectors alimentaris com els vegetals, la carn i el peix. Les noves instal·lacions alberguen laboratoris amb equips d’última generació i tres àrees diferents i independents per al desenvolupament de fruita i vegetals, carn i peix. El centre tècnic compta amb biòlegs, científics, desenvolupadors, enginyers, i altres especialistes i experts en biotecnologia alimentària. L'acte d'inauguració ha comptat amb la presència del ministre d'Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya.