Divendres 26 d'abril de 2024
|
00:11 H
El director general del Grup Julià, Daniel Alonso, i el seu homòleg a Amadeus Travel IMS, Christian Boutin.
 
 
 
El director general del Grup Julià, Daniel Alonso, i el seu homòleg a Amadeus Travel IMS, Christian Boutin.       (Foto: Amadeus)
Empresa

Julià crea una plataforma de distribució multicanal de la mà d'Amadeus

Andorra la Vella.- Julià Travel World Wide, empresa de turisme receptiu del Grup Julià, ha signat un acord de col·laboració amb Amadeus Travel IMS, que li permetrà desenvolupar una plataforma tecnològica que, a mode de 'market place', distribueixi de manera multicanal tota l'oferta del grup turístic, que compta amb més de dotze milions de clients i està disponible a través de la tecnologia del proveïdor de serveis turístics. La nova plataforma permetrà a Julià distribuir de "manera àgil i senzilla" tot el seu catàleg a les destinacions on opera de manera multicanal a través d'agències de viatges 'retail', en línia i turoperadors.

Aquest 'market place' permetrà, a més, afegir a l'oferta pròpia de les empreses del Grup Julià contingut procedent de tercers, completant així el catàleg de productes i serveis oferts. "La nova eina ens permetrà créixer en la línia estratègica de turisme receptiu", ha valorat el director general del Grup Julià, Daniel Alonso, després de la signatura de l'acord.

Diverses empreses del grup ja treballaven amb Amadeus Travel IMS per a la gestió del seu inventari, la qual cosa permetrà centralitzar tot el seu producte en un únic sistema. En el desenvolupament del projecte hi participaran més de 100 professionals d'Amadeus Travel IMS, en la seva majoria tècnics de sistemes i enginyers informàtics especialitzats en productes i serveis turístics. La primera fase del projecte estarà completada a principis del 2019. En paraules de Christian Boutin, director general d'Amadeus Travel IMS, "el projecte aferma la relació de 'partnership' entre Grup Julià i Amadeus".

El Grup Julià és present a Andorra amb la gestió del bus turístic i del Direct Bus amb Autocars Nadal. El Direct Bus enllaça Andorra, Barcelona i l'aeroport del Prat.

Notícies relacionades