El ministre de Turisme Francesc Camp i la subsecretària de Turisme de Xile, Mònica Beatriz Zalaquett, durant la signatura de l'acord. (Foto: Govern d'Andorra)
Turisme

Andorra i Xile signen un acord de col·laboració en turisme

S'adoptaran noves tecnologies i s'impulsarà la inversió turística estrangera

Madrid.- El ministre de Turisme Francesc Camp i la subsecretària de Turisme de Xile, Mònica Beatriz Zalaquett, han signat aquest dijous un acord d’entesa en matèria de turisme, per impulsar les relacions bilaterals en aquesta matèria entre ambdós territoris. Els dos mandataris han acordat establir intercanvis d’experiències i d’informació en diferents àmbits com són l’adopció de noves tecnologies o l’impuls de la inversió turística estrangera. Durant la reunió que ha tingut lloc en el marc de Fitur que se celebra a Madrid, s’ha acordat un pla d’accions per als pròxims mesos per tal d’implementar aquest intercanvi d’experiències.

El ministre Francesc Camp també s’ha reunit amb les autoritats turístiques del municipi argentí de San Martín de los Andes (província del Neuquén), Alejandro Apaolaza i Verónica Díaz, amb els quals s’ha acordat celebrar a Andorra una jornada tècnica per compartir i tractar aspectes relatius a la innovació i la millora tecnològica, la planificació urbana en les ciutats de muntanya, així com els nous models de negoci i comercialització de les destinacions de neu i natura.