El ministre d'Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, en primer pla amb els estudiants del MIT al darrere. (Foto: Govern d'Andorra)
Innovació

Els alumnes del MIT que imparteixen classes a Andorra omplen l’Espai d’Innovació

És el segon any d’aquesta iniciativa impulsada en el programa Global Teaching Lab de MISTI

L'Espai d’Innovació d’Andorra ha estat l’escenari d’una xerrada amb els cinc estudiants del Massachusetts Institute of Technology (MIT) que estan impartint classes als alumnes de batxillerat d’Andorra que han conegut els projectes andorrans en matèria d’innovació. L’esdeveniment ha comptat amb la participació del ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover; el director d’Actua Innovació, Marc Pons, professionals del món educatiu, i les famílies d’acollida aquests estudiants.

Jover ha estat l’encarregat de donar la benvinguda i ha recordat que la presència dels estudiants al país s’emmarca en un programa d’intercanvi que va néixer l’any passat i que permet millorar les competències en anglès i científiques dels joves del Principat. Per la seva banda, el director d’Actua Innovació, Marc Pons, ha explicat els projectes que s’estan treballant amb el MIT i ha felicitat al Govern d’Andorra i a Vallbanc per continuar apostant per aquesta iniciativa. També ha estat l’encarregat de presentar els projectes andorrans.

Aquest és el segon any d’aquesta iniciativa impulsada des del MIT dins el programa Global Teaching Lab de MISTI (MIT International Science Technology Initiatives), a la qual s’ha donat continuïtat després de la bona experiència de l’any passat, i torna a estar finançada per Vall Banc amb una subvenció de 12.000 euros. Els estudiants del MIT estaran impartint classes fins l’1 de febrer. Actualment estan en els últims cursos de diferents carreres de d’àmbit científic, han fet una formació pedagògica específica prèvia per exercir aquest període de docència a Andorra i durant la seva estada viuen amb famílies dels diferents centres educatius.