El gerent de Pyrénées Motor, Isidre Gil i el pilot Cyril Despres durant la roda de premsa d'aquest divendres. (Foto: B. N.)
El pilot Cyril Despres durant la roda de premsa d'aquest divendres. (Foto: B. N.)
Empresa

Pyrénées Motors continuarà donant suport a Despres

Treballen en fer un curs de conducció sobre gel

Pyrénées Motors continuarà donant suport a Cyril Despres després del Dakar 2019 en què el pilot resident va ser cinquè a la categoria de cotxes. A més, segons ha anunciat aquest divendres, l'empresa i el pilot tenen el projecte de dur a terme un curs de conducció sobre gel amb Mini Andorra.

Despres també ha parlat de l'edició d'aquest any del Dakar, que ha qualificat de molt dur. El pilot ha fet les declaracions en una roda de premsa en la qual ha estat acompanyat pel gerent de Pyrénées Motor, Isidre Gil.

La d'enguany ha estat la dinovena participació de Despres al Dakar i s'ha mostrat "orgullós" d'haver acabar al cinquè lloc per davant de pilots com Peterhansel o Sainz. A la darrera etapa, a més, va ser tercer. El vencedor de la prova va ser Nasser al-Attiyah, per davant de Nani Roma i de Sébastien Loeb. El pilot també ha valorat molt positivament el rendiment del seu Mini John Cooper Works Buggy en el Mini JCW Team. "Ha estat un Dakar amb massa sorra. No crec que estigui previst tornar a fer-lo amb tants quilòmetres de sorra. Ha estat una lluita contra la natura”, ha acabat dient Despres.