El gegant de les xarxes socials Facebook planeja integrar els dos serveis de missatgeria de la seva propietat, WhatsApp i Messenger, així com la plataforma Instagram. (Foto: WhatsApp)
Empresa

Facebook es planteja integrar WhatsApp, Instagram i Messenger

L'objectiu és eliminar barreres entre els seus productes

Andorra la Vella.- El gegant de les xarxes socials Facebook planeja integrar els dos serveis de missatgeria de la seva propietat, WhatsApp i Messenger, així com la plataforma Instagram, amb l'objectiu d'"eliminar barreres" entre els seus productes, ha publicat el diari The New York Times. El rotatiu novaiorquès ha citat "quatre persones vinculades a aquest projecte", segons les quals els empleats de Facebook hauran de "reconfigurar el funcionament de WhatsApp, Instagram i Messenger en el seu nivell més bàsic" per poder combinar aquestes tres plataformes.

La idea és que l'usuari continuï tenint aplicacions diferents per a cadascun dels serveis, cadascuna amb el seu propi accés al telèfon mòbil o l'ordinador com fins ara, però que una vegada dins de l'aplicació es pugui interactuar amb usuaris d'una altra plataforma. Així, un usuari de WhatsApp podria enviar un missatge a un d'Instagram o Messenger sense canviar d'aplicació i viceversa.