Dijous 25 d'abril de 2024
|
16:49 H
El local que Granier obrirà a la Massana.
El local que Granier obrirà a la Massana. (Foto: C. G.)
Empresa

Granier obrirà una botiga a la Massana

La Massana

La cadena de forns Granier obrirà el seu segon local a Andorra a la parròquia de la Massana. Granier va arribar l'any passat a un acord amb el grup Hiper Pas per introduir-se al mercat andorrà, amb l'obertura d'un establiment al Pas de la Casa i diversos punts de venda en supermercats del país, amb la qual cosa espera augmentar un 15% la seva facturació internacional. L'acord s'articula sota la fórmula de franquícia en exclusiva per a aquest territori i el seu fundador els considera una "magnífica oportunitat" per entrar en aquest mercat i introduir-se en una important àrea d'influència del mercat francès.

La facturació de la divisió internacional va ser de 7,3 milions d'euros el 2017, amb una facturació total de 47 milions d'euros. Hiper Pas és una empresa familiar andorrana que disposa de divuit establiments i una central de compres pròpia, tretze supermercats i quatre comerços especialitzats repartits en diversos punts d'Andorra.

La massa de Granier es treballa en els tres obradors centrals que té a Espanya i s'ultracongela en cru per mantenir les seves propietats organolèptiques intactes. Després, es transporta a les més de 350 fleques que la companyia té repartides per tota la geografia espanyola i, internacionalment, als locals de països com Andorra, els Estats Units, Itàlia, Portugal i el Regne Unit. Al mateix punt de venda, els forners fermenten durant dotze hores els diferents tipus de pans i realitzen una cocció completa en forns específics que proporcionen una calor homogènia. Es tracta, doncs, d’un procés que no té res a veure amb el pa congelat cuit prèviament ni amb la cocció de barres de pa congelades.

Notícies relacionades