Pique rebutja un pilota de cap anticipant-se al jugador del Sevilla Mercado en el partit dels quarts de final de la Copa del dia 23. (Foto: EFE / José Manuel Vidal)
Empresa

Piqué s'associa amb Louis Vuitton

El futbolista es troba implicat en el projecte de la nova Copa Davis de tennis

Gerard Piqué, l'empresari, segueix estenent les seves relacions professionals. I la nova associació del futbolista ha estat amb la luxosa marca de roba i complements Louis Vuitton. Piqué es troba plenament involucrat en el projecte de la nova Copa Davis de tennis. Ara, Kosmos, la seva empresa gestora de la competició, ha firmat un nou acord amb Louis Vuitton.

La luxosa marca serà l’encarregada de dissenyar el Trophy Travel Case, l’estoig en el qual es transportarà la Copa durant els propers quatre anys. D’aquesta manera, l’acord amb Luis Vuitton es prolongarà fins al 2023. La primera fase de qualificació de la Copa Davis s’estrenarà el proper dissabte i cada cert temps van arribant novetats relacionades amb el projecte. Ja es va determinar que la seu de les edicions del 2019 i del 2020 de la innovada final de la Davis Cup-BNP Paribas serà a Madrid i també es va fer públic que els partits es concentraran el proper mes de novembre.