Dijous 25 d'abril de 2024
|
23:32 H
El president de l'EFA, Francesc Mora, ha inaugurat la jornada en presència dels dos ponents.
El president de l'EFA, Francesc Mora, ha inaugurat la jornada en presència dels dos ponents. (Foto: EFA / Jordi Pujol)
Els ponents José Luis Salido, professor titular de Dret del Treball, i Ana Alós, experta en dret del treball.
Els ponents José Luis Salido, professor titular de Dret del Treball, i Ana Alós, experta en dret del treball. (Foto: EFA / Jordi Pujol)
Empresa

L'EFA fa balanç de les noves lleis laborals amb dos experts

Andorra la Vella

Les lleis laborals que entren en vigor aquest divendres modifiquen el marc jurídic que regeix les empreses familiars andorranes. Per aquest motiu, l'Empresa Familiar Andorrana (EFA) ha organitzat aquest dimarts, conjuntament amb Andorran Banking, una jornada de treball que ha comptat amb les intervencions d’Ana Alós, sòcia d’Uría Menéndez i experta en dret del treball i de José Luis Salido, soci-fundador d'SB Abogados i professor titular de Dret del Treball de la Universitat de Barcelona.

Durant la trobada s'ha fet una valoració de la reforma aprovada, dels suggeriments que va efectuar en el seu dia l'EFA i dels aspectes que serien susceptibles de millora. Els experts han parlat sobre les novetats legislatives del sistema de relacions laborals i sindicals d'Andorra mentre que José Luis Salido ho ha fet sobre els darrers canvis legislatius en l'àmbit laboral. Alós considera que les lleis suposen una millora dels drets socials, un reforçament de la representació unitària i un desenvolupament necessari dels drets fonamentals. Salido, per la seva banda, ha comparat les noves lleis i les anteriors per fer palès els canvis que hi ha hagut.

Notícies relacionades