Safe 365 ha triplicat els seus usuaris durant l'any passat. (Foto: Safe 365)
Empresa

Safe365, l'aplicació per cuidar la gent gran, triplica els seus usuaris el 2018

L'empresa va néixer a Andorra l'any 2012 amb el nom d'Alpify

Safe365, l'aplicació per cuidar la gent gran, triplica els seus usuaris el 2018, segons ha informat l'empresa en un comunicat. La companyia ha multiplicat per vuit la seva presència als Estats Units i ha aconseguit 1.200.000 descàrregues i creixent un 300% en usuaris actius amb 140.000 que utilitzen l'aplicació de forma diària i 430.000 que l'utilitzen de forma rutinària cada mes. La plantilla també ha augmentat, passant de sis a quinze treballadors.

Aquesta 'start-up' va néixer a Andorra l'any 2012 sota el nom d’Alpify. En aquell moment, Guillem Viladomat, el conseller delegat i fundador de la companyia, la va crear per tal de millorar la seguretat de les persones que sortien per fer esquí de muntanya o excursions. No obstant això, l'aplicació ha evolucionat i el seu posicionament ha canviat enfocant-se en un aspecte essencial: la seguretat dels familiars i especialment de les persones més vulnerables, la gent gran.

Safe365 fa servir la geolocalització amb la finalitat que els usuaris puguin saber on es troben els seus familiars, sempre amb consentiment per ambdues parts, i proporcionar, d'aquesta manera, seguretat i tranquil·litat a l'hora de saber que aquests estan bé. En l'actualitat, Safe365 és l'aplicació pionera de teleassistència gratuïta per a gent gran.

El mes de maig passat, Safe365 va rebre una inversió de Mangrove Capital Partners , una de las principals firmes de capital risc europees i  que ha finançat empreses com Wallapop, Skype i Wix.