Divendres 26 d'abril de 2024
|
05:45 H
El nou conseller delegat de l'empresa Schindler per Espanya, Portugal i Andorra, José Manuel Nieto.
El nou conseller delegat de l'empresa Schindler per Espanya, Portugal i Andorra, José Manuel Nieto. (Foto: Schlinder)
Empresa

Schindler nomena un nou conseller delegat per Espanya, Portugal i Andorra

Andorra la Vella

La companyia de transport vertical Schindler ha nomenat José Manuel Nieto nou conseller delegat d'Espanya, Portugal i Andorra, que ocuparà el càrrec a partir del proper divendres. Nieto, que fins ara era director d'Operacions Sud a Schindler Iberia i director de fusions i adquisicions, és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Complutense de Madrid i compta amb un MBA per l'Institut d'Empresa.

Es va incorporar a Schindler Espanya el setembre de 1999 i durant els vint anys que porta a la companyia ha exercit diferents càrrecs de responsabilitat lligats a l'àrea comercial i de màrqueting en les diferents línies de negoci. Així mateix, pertany al comitè de direcció des de fa més de setze anys, i des de juliol de 2017 ocupa el càrrec de director d'Operacions Sud (Andalusia i Canàries), posició que compagina amb l'exploració i adquisició d'operacions estratègiques.

Com a conseller delegat succeirà en el càrrec a Javier Catalina, qui comença també un repte com a director de Control de Gestió d'Amèrica a partir de l'1 de maig d'aquest any.

Fundat a Suïssa el 1874, el Grup Schindler és un dels líders mundials en el sector d'ascensors, escales mecàniques i altres serveis relacionats amb el transport vertical. Les solucions de mobilitat urbana de Schindler transporten diàriament a mil milions de persones a tot el món. Compta amb més de 60.000 empleats presents en més de 100 països.