Imatge de la renovació del patrocini. (Foto: Grandvalira / Eugenio Cabaleiro)
Turisme

Grandvalira renova el patrocini del programa de guies de muntanya amb La Sportiva

Actualment el domini compta amb deu circuits senyalitzats per a diferents nivells i a diferents sectors

Andorra la Vella.- L'Escola d'Esquí i Snowboard del sector de Grau Roig ha renovat l'acord amb Snow Factory, la distribuïdora de marques especialitzada en esports i equipaments 'outdoor'. Aquesta entesa es tradueix en la renovació del patrocini del programa de guies de muntanya (GMG) per part de La Sportiva, i suposa a més l'entrada de Ferrino com a patrocinador del Refugi de l'Illa.

L'acord, exposa Grandvalira en un comunicat, referma l'aposta per l'esquí de muntanya del domini, que va ser pioner al sud d'Europa en la posada en marxa de circuits senyalitzats en un entorn fora pistes.

Els clients que vulguin descobrir els paisatges del territori Grandvalira i d'Andorra a través de l'esquí de muntanya poden fer ús del Grandvalira Mountain Guides, l'únic programa de guies d'alta muntanya titulats d'Andorra en un domini esquiable. Estan titulats per la International Snow Training Academy de Suïssa.

El conveni de patrocini implica que tot l'equip de guies anirà perfectament equipat amb producte especialitzat de La Sportiva. A més, la marca realitzarà 'workshops' per als guies i clients que vulguin millorar la seva tècnica.

Pel que fa a Ferrino, una de les firmes líders en esports a l'aire lliure, serà el patrocinador del Refugi de l'Illa i disposarà d'un punt de venda on es podrà sol·licitar proves de material. Al refugi s'hi pot arribar fent esquí de muntanya.

Actualment el domini compta amb deu circuits senyalitzats per a diferents nivells i a diferents sectors: 4 al sector Grau Roig, 1 al sector Pas de la Casa, 1 al sector el Tarter, 3 al sector Soldeu, i un de nou que s'afegeix aquesta temporada al sector Encamp. Aquest darrer és un traçat que surt de l'estació intermèdia del Funicamp i arriba a la part alta del remuntador.