Al gener s'han matriculat 294 vehicles. (Foto: Arxiu ANA)
Indicadors

Les matriculacions de vehicles baixen un 13% el gener

Es manté la tendència negativa dels darrers mesos

Andorra la Vella.- Durant el mes de gener s'han maticulat 294 vehicles, la qual cosa suposa una variació negativa del 12,8% respecte al mes de gener de l’any anterior. Les matriculacions de vehicles dels darrers dotze mesos han estat 4.565, és a dir, una variació negativa del 0,8% respecte al període anterior, en què es van matricular 4.604 vehicles. Pel que fa a les dades mensuals ajustades, les matriculacions de vehicles durant el mes de gener presenten una variació mensual negativa del 0,2%.

Aquest mes de gener només ha tingut una variació positiva el grup d'altres amb un 23,5%. Per contra, els grups que han tingut variacions negatives són motocicletes i ciclomotors amb un 17,5%, turismes amb un 15,1%, i camions i camionetes amb un 7,1%.

Les matriculacions de vehicles dels darrers dotze mesos han estat 4.565, amb una variació negativa del 0,8% respecte al període anterior, en què es van matricular 4.604 vehicles. En els darrers dotze mesos ha tingut una variació positiva: camions i camionetes amb un 17,9%. Per contra, els grups que han tingut variacions negatives són motocicletes i ciclomotors amb un 8,3%, altres amb un 6,8% i turismes amb un 0,6%. Les dades han estat facilitades aquest dilluns pel departament d'Estadística del Govern.