Una de les sessions de treball de la convenció. (Foto: Andbank)
Sector financer

Andbank celebra a Andorra la quinzena convenció internacional

Aplega més de 180 gestors i 'bankers' de totes les filials del grup

La 15a convenció internacional del Grup Andbank té lloc al Centre de Negoci de la seu central de l'entitat a Escaldes-Engordany. Més de 180 gestors i 'bankers' de totes les filials del grup s’apleguen durant tres dies per compartir la cultura corporativa de l’entitat, presentar el model de suport corporatiu i algunes novetats en productes.

Igualment, en les sessions de treball es tracta sobre els canvis i reptes que viuen el sector de la banca privada, en particular, i el món financer, en general, i els canvis i adaptacions a les noves normatives i escenaris possibles, així com qüestions d’actualitat i de gran rellevància per a l'àmbit de la banca privada. Les reunions de treball i les conferències permeten a Andbank posar els participants en contacte directe amb la casa matriu i oferir-los una major formació. Durant els dies de les jornades els assistents combinen les sessions estratègiques de treball amb directius d’Andbank amb les de relacions corporatives amb l’equip andorrà. El projecte internacional d’Andbank és una de les línies de creixement de l’entitat

L’agència de qualificació Fitch ha mantingut a Andbank la valoració de risc en BBB destacant la capacitat que té l’entitat per generar resultats, així com la seva sòlida estructura de capital. La solvència (25,50%) i la liquiditat (65,58%) del banc es mantenen molt per sobre de la mitjana del sector europeu. Aquesta valoració és un reflex d’un model de negoci enfocat en la prestació de serveis de banca privada i 'wealth management', la capacitat de generar resultats recurrents i l’adequat nivell de capitalització de l’entitat. La valoració confirma la solvència i la trajectòria d’Andbank, que va iniciar el procés d’internacionalització l’any 2000. Un grup molt diversificat, amb gairebé 22.000 milions d’euros gestionats.

El passat mes d'octubre, Andbank Espanya va ser reconegut per The European amb el premi a la millor innovació digital de banca privada el 2018. La revista The European organitza tots els anys el certamen Global Business Awards, en el qual identifica i reconeix les fites més rellevants de la indústria financera en l’àmbit mundial. Aquest guardó es converteix en un nou reconeixement, en aquest cas a la capacitat innovadora d’Andbank Espanya, que s’ha plasmat amb el llançament de MyInvestor, el primer neobanc del mercat espanyol.