Una imatge de la segona part de la pel·lícula de Lego. (Foto: Lego)
Empresa

Pyrénées obre un espai Lego coincidint amb l'estrena de la segona pel·lícula

S'ubicarà del 8 de febrer al 10 de març a la planta baixa

El nou espai 'pop-up' de Lego, inspirat en la nova pel·lícula 'The Lego Movie 2', estarà ubicat a la rotonda (planta baixa) de Pyrénées del 8 de febrer al 10 de març. Hi haurà productes exposats i també una zona lúdica. A més, per cada 30 euros de compra en productes de la marca Lego hi haurà una butlleta per participar en el sorteig de tres entrades dobles per veure la pel·lícula als cinemes Illa Carlemany d'Escaldes-Engordany. En cada sorteig hi haurà tres guanyadors. Els dies de sorteig seran el divendres 15 i 22 de febrer, 1 de març i 10 de març.

'The Lego Movie 2' és una de les pel·lícules més esperades d'aquest any. Els seus creadors, ja des del primer moment, estaven pensant en fer una seqüela. La cinta s'estrena aquest divendres a Andorra i es podrà veure en versió en castellà i en català. Els herois de Bricksburg tornen en una nova aventura plena d'acció per salvar la ciutat que tant estimen.

Han passat cinc anys des d'aquells increïbles esdeveniments i els ciutadans s'enfronten a una nova amenaça de proporcions gegantines: els invasors Lego Duplo, que venen de l'espai exterior, destruint-ho tot més ràpid que la capacitat de reconstruir dels altres. La batalla per vèncer i restaurar l'harmonia en l'univers Lego durà a Emmet, Lucy, Batman i els seus amics a mons llunyans i inexplorats, inclosa una estranya galàxia on tot és un musical.