Divendres 26 d'abril de 2024
|
13:22 H
El mercat espanyol és la base principal dels clients de Caldea.
El mercat espanyol és la base principal dels clients de Caldea. (Foto: ARXIU ANA)
Turisme

Caldea preveu rebre 6.000 visitants més que el darrer hivern

Escaldes-Engordany.- Caldea preveu registrar un total de 160.839 visitants durant la temporada d'hivern 2018-2019, en una temporada més llarga que l'anterior. Aquesta xifra suposa un increment del 4% en el nombre de visites i una millora dels resultats obtinguts. Enguany, el termolúdic té previst rebre 6.000 visitants més que el darrer hivern. L'any 2018, en les dates compreses entre l'1 de desembre i el 22 d'abril, el centre va atendre 155.187 clients. Segons les seves previsions, l'augment més significatiu pot tenir lloc a l'abril, amb 38.986 visitants. Un dels principals objectius de Caldea és superar, respecte a l'any anterior, els mesos de gener i abril, en un 1% i un 50% respectivament.

Caldea segueix al capdavant en nombre de visitants respecte als altres espais, seguit per Inúu. Així, Caldea espera que Inúu, el seu espai més exclusiu només per a adults, rebi 7.065 clients en el mes de febrer, clau pel dia de Sant Valentí, que incideix directament en l'afluència de visitants. Tot i aquest factor, les previsions apunten al fet que febrer no superarà el mes de gener, marcat per les festes de Nadal i que va acollir prop de 40.420 clients.

El mercat espanyol és la base principal dels clients de Caldea, ja que representen un 80% del total de visitants, entre ells, la majoria de Catalunya, seguit de València, Madrid, Aragó i el País Basc. Pel que fa a altres nacionalitats, els francesos estan al capdavant, seguit dels russos.

Notícies relacionades