Un moment de l'assemblea d'ACTiin. (Foto: Ester Peralba)
Iniciatives

ACTiin celebra la seva novena assemblea general

El seu objectiu és facilitar el desenvolupament d’iniciatives empresarials que s’estableixin a Andorra

ACTiin celebra aquest divendres la seva novena assemblea general. S'ha fet el balanç del 2018, la revisió del tancament comptable, la presentació del pressupost per a aquest any i la valoració de la tercera edició d'Inntec que es va centrar en una sola jornada amb una temàtica i un debat que portava per títol ‘Adaptació a l’evolució digital'.

L’Associació Actua Clúster de la Innovació i Noves Tecnologies d’Andorra, ACTinn, és una associació sense ànim de lucre, que neix de la col·laboració d’empreses i entitats impulsada per la Iniciativa Actua i constituïda el 26 de novembre del 2015. ACTinn és el primer clúster d’Andorra a ser privatitzat; i a dia d’avui compta amb 59 socis.

Els objectius principals d'ACTinn són, entre d’altres, ser un punt d’influència, de consulta i de referència per tota iniciativa que es vulgui realitzar en l’àmbit d’actuació de l’associació, afavorint i facilitant el desenvolupament d’iniciatives empresarials que s’estableixin al país, així com contribuir a la modernització dels sectors tradicionals (públics i/o privats), per tal de situar Andorra com a un referent d’eficàcia i excel·lència dins dels àmbits de la innovació i les noves tecnologies.