Detall dels nous mobles que comercialitza Amazon. (Foto: Amazon)
Empresa

Amazon treu dues noves línies de mobles per a competir amb Ikea

El gegant del comerç electrònic amplia la seva oferta de mobiliari i decoració amb Movian i Alkove

Amazon repta Ikea amb el llançament de Movian i Alkove, les seves dues noves marques pròpies de mobles que se sumen a la gamma que té el gegant del comerç electrònic de mobiliari de llar, segons ha informat la companyia en un comunicat. Movian ofereix mobles de disseny funcional d'inspiració escandinava, i Alkove compta amb productes de gamma alta, amb disseny i material de qualitat més alta. Les dues línies inclouran mobles, però també articles d'il·luminació i de roba per a la llar.

A més, l'empresa nord-americana ja té altres marques pròpies de mobles. La plataforma amplia la seva línia de llar amb aquestes marques que ofereixen als consumidors peces amb estil per al saló, menjador, dormitori i altres habitacions, i cerca oferir peces versàtils que s'adapten a diferents estils de vida.

En el cas d'Espanya, la companyia presidida per Jeff Bezos també ha començat a comercialitzar els seus primers productes alimentaris, així com de cosmètica, alimentació per a mascotes i un servei de llista de noces, productes que ja ofereix en altres mercats.