Linkedin ha posat en marxa en període de prova el seu servei de vídeo. (Foto: LinkedIn)
Empresa

LinkedIn prova el seu servei de vídeo en directe

Els responsables confien que el nou format aporti valor als missatges dels usuaris, especialment per oferir conferències en temps real

La xarxa social LinkedIn, amb més de 600 milions d'usuaris en tots el món, posa aquesta setmana a prova el seu servei de vídeo en directe. Aquesta prova començarà als Estats Units i només pel sistema d'invitació. En les properes setmanes, la plataforma professional preveu estendre la iniciativa globalment, sota la marca Linkedin Live. Els responsables de la companyia confien que el nou format aporti valor als missatges dels usuaris, especialment per oferir conferències en temps real. Fa unes setmanes, la xarxa social ja va incorporar la traducció a 60 idiomes i una solució d'analítica de dades.

Linkedin és una xarxa social orientada als professionals i els negocis. Fundada als EUA el desembre de 2002 va ser presentada oficialment el maig de 2003. El principal propòsit d'aquesta xarxa és posar en contacte i establir col·laboracions entre professionals qualificats. A part de possibilitar el contacte i el 'networking' individual permet, entre altres aplicacions, crear grups d'interès al voltant d'iniciatives o projectes concrets, fer o respondre preguntes, o publicar o buscar llocs de treball. El 13 de juny de 2016, Microsoft anuncia que adquireix Linkedin.