Un Golf R en la primera jornada del VW Driving Experience al Pas de la Casa. (Foto: Volkswagen)
Empresa

Volkswagen posa en marxa una escola de conducció sobre neu al Pas de la Casa

Volkswagen ha triat el circuit del Pas de la Casa per posar en marxa la seva 'VW Driving Experience' amb l'escola 4Motion Andorra. Els participants compten amb l'assessorament dels pilots Jordi Gené i Andy Soucek i del copilot Luis Moya que va ser company de Carlos Sainz. La proposta de Volkswagen està oberta als clients amb un cost de 150 euros i pels no clients que en paguen 180.

El circuit té una llargada d'un quilòmetre i les primeres classes es van fer entre el 18 i el 20 de gener. Gené va ser campió d'Espanya de Fórmula Fiat (1987) i de Fórmula Ford (1988). Va competir durant cinc temporades al Regne Unit (1989-1993), on va participar en el Campionat de Fórmula Ford (cinquè classificat), en la Fórmula 3 (va ser quart el 1991 i segon en la Copa del Món de Macau) i en la F 3000 (va guanyar la prova inaugural i va ser cinquè en el campionat).

El proper objectiu de la firma automobilística és obrir una escola al Marroc que s'afegiria a la del Pas de la Casa i a l'escola R que ofereix un curs de conducció esportiva. Els participants en el curs de conducció sobre gel i neu utilitzen els vehicles Golf R de 310 cavalls i el Touareg de més de dues tones.