La sala Sant Domènec acollirà l'activitat. (Foto: La Seu.cat)
Innovació

‘Fora estocs’, aquest diumenge a la sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell

És una activitat comercial per tancar el període de rebaixes

La sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell acollirà aquest diumenge 17 de febrer l’activitat comercial de finals de rebaixes ‘Fora Estocs’, on es podran fer les darreres compres de la temporada d’hivern a preus rebaixats i alhora tastar els plats del Charlie Chef.

De les deu del matí a les vuit del vespre, a Sant Domènec, els urgellencs i visitants hi trobaran tota mena d’ofertes, ocasions, novetats, menjar, tallers i jocs inflables per als més petits. A ‘Fora Estocs’ s’hi podrà trobar roba de dona, roba d’home, roba íntima, roba infantil i juvenil, sabates i complements, bijuteria i minerals, material de seguretat per a empreses i particulars, objectes i complements per a mascotes, joguines i objectes de decoració de la llar.

Durant la jornada hi haurà un taller de manualitats càrrec de Manualitats Mestre, sessions esportives amb Urban Sport, i el taller ‘Juguem a fer models per un dia’, a càrrec de Kids&Us i Xics moda infantil. A més a més, a l’exterior de la sala Sant Domènec hi haurà jocs inflables per als més petits.

Aquesta activitat comercial està organitzada per la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell (UBSU) i La Seu Comercial amb el suport del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, i l’ajuntament urgellenc.