El president del Clúster Audiovisual d’Euskadi, Aletxu Echevarría. (Foto: The Blackout Project)
Innovació

El president del Clúster Audiovisual d’Euskadi impartirà una conferència a l’Espai d’Innovació

Aletxu Echevarría parlarà el 21 de febrer sobre les oportunitats i reptes en la creativitat i la cultura a partir de la innovació

El president del Clúster Audiovisual i de Continguts Digitals d'Euskadi (Eiken), Aletxu Echevarría, impartirà dijous 21 de febrer una conferència sobre les oportunitats i reptes en el món de la creativitat i la cultura a partir de la innovació i la transformació digital. La ponència, que començarà a les 19 hores a l’Espai d’Innovació d’Andorra, també servirà per conèixer les oportunitats que ofereix el Clúster Eiken per a Andorra. L'entrada és gratuïta.

Aletxu Echevarría llicenciat en dret a la Universitat de Deusto i amb un màster en administració d'empreses realitzat entre Deusto, Nantes i Bradford, és un emprenedor digital fundador i director de 'The blackout project', empresa de producció de baix cost enfocada a la creació d'entreteniment digital per al desenvolupament d'estratègies de màrqueting. A més, és 'partner' i president de Muchomove, empresa dedicada a solucions de publicitat de vídeo basades en la xarxa per als nous dispositius mòbils: tauletes i telèfons intel·ligents.