Un moment de la reunió d'aquest divendres de la comissió Marca Andorra a la seu de la CEA. (Foto: CEA)
Sector públic

La comissió Marca Andorra prepara la presentació oficial

Tindrà lloc el 5 de març i l'objectiu és posicionar el Principat com un destí per atraure inversió estrangera, talent i turisme

La comissió Marca Andorra ha entrat en la recta final dels seus treballs de cara a la presentació oficial del proper 5 de març. Els seus components han mantingut una nova reunió aquest divendres a la seu de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA). La Marca Andorra neix amb l'objectiu de posicionar Andorra com un destí per atraure inversió estrangera, talent i turisme.

La Marca Andorra va fer la seva presentació en societat el mes de maig del 2018 amb una conferència a càrrec de Gonzalo Vilar, de l'empresa Bloom Consulting. Fundada el 2003, és una empresa especialitzada en el desenvolupament i avaluació d'estratègies de Marca País i Marca Ciutat. Treballa per governs nacionals, autonòmics i locals en l'àmbit mundial i col·labora amb primers ministres, presidents i alcaldes, així com amb les oficines de turisme, de comerç i agències d'inversió. Bloom Consulting posseeix una àmplia experiència en el sector, havent treballat amb més de 70 països en quatre continents.