Una de les botigues Motocard a Andorra la Vella. (Foto: Motocard)
Empresa

Motocard entra a formar part d'Anesdor

L'associació espanyola d'empreses de motocicletes compta amb 49 empreses

Motocard és nou membre d'Anesdor, l'associació espanyola d'empreses de motocicletes. La companyia d'equipament per a la moto i el motorista fundada a Andorra i amb seu a Solsona, ha comunicat la seva incorporació a aquesta associació espanyola d'empreses. Motocard compta amb vuit punts de venda a Espanya i tres a Andorra, encara que el seu principal canal de vendes és la seva pàgina web.

Amb la incorporació de Motocard, ja són 49 empreses les que formen part de l'associació. Jose María Riaño, secretari general d'Anesdor, ha comentat que "aquesta nova adhesió suposa un avanç en l'objectiu de l'associació d'agrupar a la pràctica totalitat de la indústria, que també inclou a les empreses de components i accessoris, per continuar sent la veu autoritzada del sector. La incorporació de Motocard contribueix a enriquir el debat de l'organització en seguretat viària des de la perspectiva de l'equipament i protecció del motorista".

D'altra banda, Tony Batlló, conseller delegat de Motocard, també ha volgut destacar que "l'objectiu de la companyia és participar activament en la millora de la seguretat viària i, en concret, dels motoristes, i associar-se amb Anesdor en la defensa dels interessos conjunts del sector de les dues rodes és una aposta segura".