Logotip de l'Associació Comptables del Principat (ACP). (Foto: ACP)
Innovació

L'Associació Comptables del Principat organitza una conferència sobre fiscalitat

La ponència anirà a càrrec d’Antoni Duran-Sindreu Buxadé

L’Associació Comptables del Principat (ACP), organitza la conferència “Bases per a una fiscalitat eficient i justa”, que tindrà lloc el proper dijous 21 de febrer, a la sala d’actes del Centre Cultural La Llacuna, d’Andorra la Vella, a les 19h.

La ponència anirà a càrrec d’Antoni Duran-Sindreu Buxadé, Doctor en Dret, Professor de Sistema Fiscal Espanyol i de Règim Fiscal de l’Empresa de la Universitat Pompeu Fabra i Director acadèmic del Postgrau en Fiscalitat de la Universitat d’Andorra. Ha publicat set llibres de la seva especialitat, destacant 'Els motius econòmics vàlids com a tècnica contra l’elusió fiscal: economia d’opció, autonomia de voluntat i causa en els negocis' (Thomson-Aranzadi), i “Fiscalitat de la retribució d’administradors i socis professionals. Teoria del vincle “(Francis Lefebvre); així com més de cinquanta articles en revistes científiques i especialitzades i prop de quatre-cents sobre temes d’àmbit fiscal en diferents publicacions, sent membre de diferents Consells Editorials. Col·laborador habitual en temes fiscals de La Vanguardia, Cinco Días, Expansión i Iuris Lex, entre d’altres. Iniciador, impulsor i coordinador del manifest Crisi, ètica, moral i valors: Una reflexió oberta (2009).

L’ACP és una associació que reuneix els professionals que treballen a Andorra en l'àmbit de la comptabilitat. L'ACP té, entre d'altres, les finalitats socials d'obtenir el reconeixement de la professió, de tractar els interessos professionals dels comptables de forma corporativa i d'acollir totes les propostes dels professionals comptables que resultin coherents, en benefici de la professió. L'ACP col·laborat amb associacions d'àmbit estatal i d'àmbit internacional. D'aquesta manera l'ACP no té la voluntat de competir amb les associacions ja existents, sinó que té la intenció de col·laborar-hi i, mitjançant convenis, complementar i reforçar les tasques que realitzen.