Una anterior jornada amb arquitectes i constructors. (Foto: Infoedita)
Innovació

El Col·legi d'Arquitectes organitza una jornada tècnica

Tindrà lloc el proper dia 26 amb ponències, mostres de productes i presentacions

El Col·legi Oficial d'Arquitectes d'Andorra (COAA) organitza el proper dia 26 de febrer unes jornades per als professionals de l'arquitectura i construcció en general amb presentacions pràctiques, mostres de productes, material promocional i l’oportunitat d'establir contacte personal amb els assistents. La presentació anirà a càrrec de Joaquin de la Iglesia, director comercial d'Infoedita Comunicación Profesional.

Hi haurà diverses ponències sobre 'Consolidació i estabilització de terrenys de suport de cimentacions, soleres i paviments. Recalces mitjançant injecció de resines expansives', 'Rehabilitació energètica de cobertes inclinades, solucions integrals CTE: impermeabilització, aïllament i ventilació' i 'Solucions de control Airzone'.

El COAA té com a finalitat essencial vetllar perquè l'actuació dels seus col·legiats respongui als interessos i a les necessitats de la societat en relació amb l'exercici professional de l’arquitectura complint una funció social, i per garantir el compliment de la bona pràctica i de les obligacions deontològiques de la professió. També té com a objectiu la representació i defensa de la professió i dels interessos professionals dels col·legiats.