Un avió de la companyia Vueling. (Foto: EFE / Laurent Sansen)
Empresa

Vueling incorpora més de 200 vols extra per Setmana Santa

Entre les destinacions més reforçades hi ha Barcelona

Vueling oferirà una programació de més de 218 vols extra entre els dies 13 i 23 d'abril amb motiu del període de Setmana Santa. Entre les destinacions que es veuran més reforçades, estan Barcelona, ​​amb una programació de prop de 80 vols extra, així com les illes Balears i les Canàries, amb més de 40 vols, segons ha explicat la companyia a través d'un comunicat. Vueling també ha destacat el reforç que portarà a terme a la zona sud d'Espanya, amb quinze vols extra, o a la zona nord, concretament amb Bilbao, gràcies a vuit vols addicionals. En l'àmbit internacional, l'aerolínia ha destacat la seva operativa a Itàlia, el nord d'Europa, França i Portugal. Totes aquestes connexions addicionals se sumen a l'operativa ja consolidada de l'aerolínia.

Vueling també posarà a disposició dels usuaris la 'tarifa family', que inclou seients contigus, la possibilitat de facturar una maleta de fins a 23 quilos, embarcament prioritari (si es viatja amb un nadó de fins a 2 anys) i taulells dedicats a les famílies en aeroports seleccionats.

Fins ara, la companyia opera 120 destinacions de curt i mig recorregut a Europa, el nord d'Àfrica i el Pròxim Orient, amb una flota que estarà conformada en aquest 2019 per 118 avions dels models Airbus A319, A320, A320neo i A321.