La directora de Violeta By Mango, Violeta Antic. (Foto: Mango)
Empresa

Mango s'uneix amb El Corte Inglés per a expandir la marca Violeta

Especialitzada en talles grans, té una botiga a Andorra

El Corte Inglés i Mango han arribat a un acord en virtut del qual la firma catalana de moda comptarà per primera vegada amb espais dins dels grans magatzems del grup de distribució, en concret de la seva marca Violeta by Mango, especialitzada en talles grans. Els primers córners (botigues dins de botigues) s'obriran al març i en els propers mesos la marca de Mango també estarà disponible a la pàgina web d'El Corte Inglés, ha informat aquest dimecres el grup de distribució.

Inicialment, l'acord contempla l'obertura de tres córners en centres de Sevilla, València i Valladolid, tot i que la voluntat de les dues companyies és ampliar la seva col·laboració amb noves obertures en un futur. Segons la mateixa font, amb aquesta aliança El Corte Inglés incrementa la seva oferta de moda i Violeta by Mango augmenta els seus canals de venda en l'àmbit espanyol.

Actualment, Violeta by Mango, creada el 2014, compta amb 110 punts de venda a tot el món, 41 d'ells a Espanya i un a l'avinguda Carlemany d'Escaldes-Engordany. A més, es comercialitza a través de la pàgina web de Mango i de marketplaces (plataformes de comerç electrònic) en més de 76 països.