L'IoTSWC tindrà lloc del 29 al 31 d'octubre al recinte Gran Via de Fira de Barcelona. (Foto: IoTSWC)
Innovació

L'IoTSWC preveu superar els 380 expositors i reunir més de 400 ponents

Tindrà lloc del 29 al 31 d'octubre al recinte Gran Via de Fira de Barcelona

L'IoT Solutions World Congress (IoTSWC) 2019, que tindrà lloc del 29 al 31 d'octubre al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, preveu superar els 380 expositors i reunir més de 400 ponents, ha informat la institució firal en un comunicat. En la seva cinquena edició, el saló pretén evidenciar l'abast real de la transformació digital en diferents sectors industrials i negocis que estan incorporant a la seva activitat tecnologies disruptives com l'IoT, el 'blockchain' i la intel·ligència artificial, entre d'altres.

Participaran com a expositors les grans companyies subministradores de solucions industrials i proveïdors de tecnologies de la informació que estan liderant aquest canvi de paradigma, així com experts que presentaran les últimes tendències del mercat. El director de l'IoTSWC 2019, Roger Bou, ha sostingut que "totes les previsions apunten que el 2020 es produirà un important salt tecnològic en el qual es comprovarà la maduresa de tecnologies fins fa poc revolucionàries. Per això, aquest 2019 ve carregat d'innovacions i és clau perquè moltes indústries i empreses es preparin o avancin en diversos estadis en l'adopció de tecnologies per posicionar-se amb èxit en el nou escenari de la transformació digital", ha afegit.

El saló comptarà amb una zona d'expositors en la qual participaran els principals proveïdors de l'IoT a través de les seves centrals mundials. Entre ells, hi haurà companyies de tecnologies de la informació, desenvolupadors de plataformes de programari, fabricadors de maquinari, empreses de seguretat, operadores de serveis i de telecomunicacions, i companyies d'automatització industrial, entre d'altres. L'esdeveniment incorporarà aquest any una àrea per a empreses emergents i en les properes setmanes presentarà una convocatòria específica per seleccionar la vintena d'empreses emergents que conformaran aquest nou espai. En la seva edició del 2018, l'IoTSWC va reunir 341 expositors i 16.250 visitants d'un total de 120 països.