Façana de la seu central de British American Tobacco. (Foto: BAT)
Empresa

La tabaquera BAT nomena un nou director de Mercats per a Andorra

Juan José Marco s'ocuparà del sud d'Europa

La tabaquera British American Tobacco (BAT) ha anunciat el nomenament de Juan José Marco com a director de Mercats per al sud d'Europa, lloc des del qual serà responsable de tres àrees geogràfiques: Espanya, Portugal, les Canàries, Andorra, Gibraltar, Malta, Grècia, Xipre i Israel. En un comunicat, la companyia ha explicat que ha emprès una "reorganització" de la seva cúpula directiva en el marc d'un "nou disseny organitzatiu", esquema en què BAT Iberia s'ha integrat en l'àrea de sud d'Europa.

Juan José Marco assumeix aquestes noves funcions després de quinze anys en la signatura i després de dos anys com a màxim responsable per al mercat de Grècia, Malta, Xipre i Israel, on "va liderar amb notable èxit la transformació del negoci cap als productes de nova generació, Vype i Glo, en les categories de vapeig i tabac sense combustió, respectivament".

Des de BAT han explicat que per sota d'ell en l'organigrama es situaran Susanna d'Iesu com a nova responsable d'Espanya –on liderarà "possibles nous llançaments de producte"– i Gabriel de Prado, qui continua al capdavant de Portugal, les Canàries, Andorra i Gibraltar. Tots dos substitueixen el fins ara director general, el brasiler Sacha Ruffier.